Hjärtats Sång

Livskraft

Varmt välkommen till helgkursen Hjärtats Sång!
Under denna helg väver vi en väv mellan gruppsång och individuell sång. Vi utforskar vår rösts olika kvaliteter genom enkla röst/sång och rörelseövningar tillsammans och ger sedan plats för var och en att uttrycka sin sång i samspel med gruppen.

Jag hälsar dig varmt välkomna att sjunga de sånger som just nu ligger dig varmast om hjärtat. Förbered två-tre sånger för kursen, gärna av olika karaktär. Det kan tex vara:

  1. Min trygga sång(denna sång kan du vila i och ger dig trygghet).
  2. En Sång som du har lust att sjunga tillsammans med de andra i gruppen(få/ge stöd och växa i samspel med gruppen).
  3. En sång som väcker din längtan, ditt mod eller utmanar dig att våga prova nya sidor av dig och din röst(valfritt).

Det som är viktigt är att ge plats för dig att uttrycka din sång på ditt unika sätt. Det kan vara en enkel vaggsång, visa, rock/jazz/folklåt, egen sång mm eller en sång du alltid längtat efter att sjunga, men kanske inte gett dig tid till att lära dig...Vi stödjer varandra att våga lite till. En av dina sånger kommer du att sjunga tillsammans med de andra i gruppen, då det är en härlig känsla att få stöd av andras röster(tex att du sjunger solo på verserna och de andra lägger stämmor på refrängen eller efter önskemål).

Tag gärna med rörelsevänliga kläder, anteckningsbok, penna, vattenflaska, samt lunchlåda.

Varmt välkommen!
Marit

Tid:
nya datum kommer inom kort
Pris:
nytt pris anges inom kort
Plats:
Musikterapicentrum Grevgatan 43
Anmälan är bindande och görs genom att betala 500 kr till pg: 625 73 07-6 samt meddela mig via mail att du kommer. Därefter ska resterande belopp vara inbetalt innan kursstart. Delbetalning går bra efter överenskommelse. Undrar du över något är du välkommen att kontakta mig på tel 073-220 82 60.