Ett ljus i mörkret

Med hjälp av sång, yoga och meditation får vi fatt på ljuset inom oss.
Söndag den 12:e november kl.11.00-16.00

Välkommen till en dag där du får möjlighet att stanna upp och fylla på kraft med hjälp av yogans och sångens läkande kraft i novembertid! Sång och röstarbete är ett kraftfullt redskap för att frigöra energi och öppna till vår självläkande förmåga. Under dagen varvar vi yoga,sång, tystnad, djupavslappning, toning och meditation.

I sångpassen väver vi en väv av röstyoga/sång och rörelseövningar, toning, läkande sånger från världens alla hörn. Fokus ligger på den unika sång vi alla bär inom oss, som ett uttryck för livets alla skiftningar och som kan hjälpa oss upptäcka mer av våra inre gåvor.

Den yoga vi praktiserar har sin grund i Satyananda yoga, en klassisk form av yoga där rörelser, andningsövningar, yoga nidra/djupavslappning, mindfulness och meditation ingår. Yogaläraren Ulrika har 25-års erfarenhet av att undervisa i yoga och är van att anpassa nivån på övningarna för varje individ, så såväl nybörjaren som den mest erfarne utövaren är välkomna.

Varmt välkommen!

Tid: Söndag den 12:e november kl.11.00-16.00

Sång- och röstyogalärare: Marit Eneström: röst- och sånglärare, körledare, musikterapeut m.m. Marit driver Musikterapicentrum på Östermalm; musikterapicentrum.se.
Yogalärare: Ulrika Hedlund. Driver sedan 22 år tillbaka Yogaskolan i Stockholm, www.yogaivasastan.se

Kostnad: Dagens alla aktiviteter inklusive sopplunch, bröd och te/kaffe: 900:-.

Plats: Yoga i Vasastan, Torsgatan 33
113 21 Stockholm

Anmälan: mejla här, eller ring/skicka sms: 0708-300230