Workshop i sång och musiklyssning

Marit Eneström och Katarina Lindblad

OBS: Endast 1 plats kvar!

Våren och sommaren 2020 har förändrat tillvaron för oss alla och drabbat våra liv på olika sätt, inte minst socialt och psykiskt. Vi har lärt oss att tvätta händerna och hålla avstånd. Många av oss längtar nu efter att återigen ta hand om själen och vårt mentala välbefinnande.

Därför bjuder vi in till en heldags workshop där du får möjlighet att ge dig själv en välbehövlig mental paus, fylla på med ny inspiration och förkovra dig med nya erfarenheter och nya idéer. Inspiration, vila och kompetensutveckling i ett!

Under workshopen blandar vi våra två musikpsykoterapeutiska special-inriktningar till en unik kombination av musikaliska intryck och uttryck. Marit är utbildad i ”vocal psychotherapy”, hos Diane Austin i Vancouver och väver in de kunskaperna i sin egen djupa erfarenhet av att ha arbetat med röst på olika sätt genom hela yrkeslivet, som sångpedago och med ”sång för hälsa och välbefinnande” i Gustav Rydvalls fotspår. Katarina arbetar framför allt med receptiva musikpsykoterapeutiska metoder, där man lyssnar på musik i ett djupt avslappnat tillstånd för att komma i kontakt med den ”inre världen” av erfarenheter, minnen, symboler och upplevelser. Katarina är utbildad i GIM, Guided Imagery and Music.

Tid: Lördag 20/2 kl 10:00-17:00
Plats: Musikterapicentrum, Grevgatan 43, ingång från hörnet Grevg-Linnég
Pris: 2 200 kr inkl moms. Betalas senast 1/2 på plusgiro 64 45 98 – 5. Full återbetalning vid sjukdom, i övrigt ingen återbetalning.

Pga corona-situationen tar vi endast emot sex deltagare. Bindande anmälan på mejl eller telefon senast 2/2. Först till kvarn…!

Välkommen!

Marit Eneström tel:0732 208260
marit@musikterapicentrum.se

Katarina Lindblad tel: 0739 265842
katarina@musikterapicentrum.se