Maka Ina Voices

Välkommen till vårens sångstunder med MAKA INA VOICES där vi sjunger världsmusik från jordens alla hörn! Här låter vi känsla och sångglädje stå i fokus för att öppna upp för vår inneboende kraft med sången som vägledning. Vi tänder eldar och tänder hopp!  

Du behöver ingen erfarenhet av att sjunga i kör för att vara med, din unika röst är vacker precis som den är. Vi startar varje pass med en röst- och sånguppvärmning där du får möjlighet att landa i kropp och röst. I en varm gemenskap stödjer och lyfter vi varandra att låta våra röster växa, ge uttryck för själens längtan i alltifrån de vilda svängiga sångerna till de innerliga mjuka! 

Välkommen till MAKA INA VOICES! 

Maka Ina Voices

Kursstart: Onsdag 24 Januari, därefter onsdagar jämna veckor.

Tid: 18.30-20.30

Pris: 2500 kr för 8 gånger, sångdag och avslutningskonsert. Anmälan genom att meddela mig via mail att du kommer. Om du inte varit med i kören tidigare går det bra att komma på drop-in och prova på första gången för 250 kr i mån av plats.

Plats: Musikterapicentrum, Grevgatan 43, hörnlokalen till Linnegatan. T-bana Ö-malmstorg

Körledare: Marit Eneström är rytmik- och sångpedagog och musikterapeut utbildad på Musikhögskolan i Stockholm och Bagamoyo college of arts i Tanzania. Hon driver Voice and body och Musikterapicentrum och har arbetat med Sång för hälsa och välbefinnande sedan 1992.

För mer information och anmälan: marit@voiceandbody.se