Hjärtats närvaro i yoga och sång

Med hjälp av sång, yoga och meditation landar vi i hjärtats rymd.
Söndag den 7:e april kl.11.00-16.00

yoga

Välkommen till en dag där du får möjlighet att stanna upp och fylla på ny kraft med hjälp av yogans och sångens läkande krafter! Under dagen varvar vi yoga, sång, tystnad, djupavslappning, toning och meditation.

I sångpassen väver vi en väv av röstyoga/sång och rörelseövningar, toning, läkande sånger från världens alla hörn. Fokus ligger på den unika sång vi alla bär inom oss, som ett uttryck för livets alla skiftningar och som kan hjälpa oss upptäcka mer av våra inre gåvor.

Den yoga vi praktiserar har sin grund i Satyananda yoga, en klassisk form av yoga där rörelser, andningsövningar, yoga nidra/djupavslappning, mindfulness och meditation ingår. En yoga för alla!

Sång- och röstyogalärare: Marit Eneström: röst- och sånglärare, körledare, musikterapeut m.m. Marit driver Musikterapicentrum på Östermalm; musikterapicentrum.se. Mer info: voiceandbody.se

Marit och Ulrika

Varmt välkommen!

Tid: Söndag den 7:e april kl.11.00-16.00

Kostnad: Dagens alla aktiviteter inklusive lunch med soppa, bröd och te/kaffe: 900 kr.

Anmälan: mejla här, eller ring/skicka sms: 0708-300230

Plats: Yoga i Vasastan, Torsgatan 33, Stockholm

Sång- och röstyogalärare: Marit Eneström: röst- och sånglärare, körledare, musikterapeut m.m. Marit driver Musikterapicentrum på Östermalm; musikterapicentrum.se

Yogalärare: Ulrika Hedlund. Driver sedan 23 år tillbaka Yogaskolan i Stockholm, www.yogaivasastan.se